ΠΑΡΑΞΕΝΑΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ

Ιαπωνία: Μυστηριώδης σιδερένια σφαίρα ξεβράστηκε σε παραλία (ΒΙΝΤΕΟ)  

Μια μυστηριώδης σιδερένια σφαίρα ξεβράστηκε στις ακτές της παραθαλάσσιας πόλης Hamamatsu στην Ιαπωνία, προκαλώντας φόβο στους κατοίκους αλλά και συναγερμό στις τοπικές αρχές, που έσπευσαν για να ελέγξουν τι συμβαίνει.

Η ύποπτη αυτή σφαίρα αγνώστης προελεύσεως εντοπίστηκε από ένα ανδρόγυνο που περπατούσε στην παραλία και ειδοποίησε την αστυνομία. H σφαίρα έχει διάμετρο περίπου 1.5 μέτρο και εικάζεται ότι μάλλον είναι φτιαγμένη από σίδερο διότι έχει μια επίστρωση σκουριάς πάνω της.

Οι αστυνομικές αρχές απέκλεισαν το χώρο σε ακτίνα 200 μέτρων για πάν ενδεχόμενο καθώς στάλθηκε κλιμάκιο της αντιτρομοκρατικής για να διαπιστώσει αν πρόκειται για κάποια βόμβα ή εκρηκτικό μηχανισμό. 

Δείτε τα βίντεο και φωτογραφίες του αντικειμένου:

Ύστερα από εξονυχιστική εξέταση με ακτίνες Χ διαπιστώθηκε ότι η σφαίρα ήταν κενή και δεν έτρεχε κίνδυνος έκρηξης. Παρατηρήθηκε από κάποιους χρήστες ότι υπάρχει μια προεξοχή που της επιτρέπει να γαντζωθεί κάπου και θυμίζει σημαδούρα. 

Ωστόσο, οι ιαπωνικές αρχές δεν έχουν επιβεβαιώσει ακόμη περί τίνος πρόκειται παρά το γεγονός ότι απομακρύνθηκε από το σημείο. Για αυτόν τον λόγο υπάρχουν στον αέρα πολλές εικασίες και θεωρίες για το τι είναι από κατασκοπευτικό μπαλόνι μέχρι και κάποιο ΑΤΙΑ(UFO). 

Πηγή: unboxholics.com

What's your reaction?

Related Posts

1 of 8

Leave A Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *