ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ

Ο CEO του TikTok μιλάει δημόσια για τον κίνδυνο του ban  

Στην αντεπίθεση αποφάσισε να περάσει το TikTok, δίνοντας δημόσια διάσταση στη διαμάχη του με κρατικές υπηρεσίες οι οποίες θέλουν να το απαγορέψουν. Ο CEO της εταιρίας, Shou Zi Chew, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του TikTok, ανέβασε ένα βίντεο ενός λεπτού στο οποίο καλεί τους χρήστες να υπερασπιστούν την εφαρμογή.

Ο Chew τόνισε πως περίπου ο μισός πληθυσμός των ΗΠΑ βρίσκεται στο TikTok, αγγίζοντας τον αριθμό των 150 εκατομμυρίων χρηστών στη χώρα. Σημείωσε με νόημα επίσης πως στο TikTok δραστηριοποιούνται 5 εκατομμύρια αμερικανικές επιχειρήσεις, η πλειοψηφία των οποίων είναι μικρές και μεσαίες και χρησιμοποιούν το TikTok για την επιβίωσή τους. Ταυτόχρονα, ανέφερε πως το TikTok απασχολεί 7.000 Αμερικανούς εργαζομένους, σημειώνοντας μεγάλη αύξηση από τους 1.400 που διέθετε το 2020.

Ο χρόνος ανάρτησης αυτού του post δεν είναι τυχαίος, αφού ο Chew βρίσκεται στην Washington για να απαντήσει στις ερωτήσεις του Κογκρέσου των ΗΠΑ.

Μερικοί πολιτικοί έχουν ξεκινήσει να μιλούν για απαγόρευση του TikTok. Αυτό σημαίνει πως θα στερήσει το TikTok για 150 εκατομμύρια από εσάς. Θα καταθέσω στο Κογκρέσο αργότερα μέσα στην εβδομάδα για να αναφέρω τι κάνουμε για να προστατέψουμε τους Αμερικανούς που χρησιμοποιούν την εφαρμογή και να μεταφέρω το σκοπό της αποστολής μας, ο οποίος είναι να εμπνεύσουμε τη δημιουργικότητα και να φέρουμε χαρά. Πείτε μου στα σχόλια τι θέλετε να ξέρουν οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποί σας για το λόγο που αγαπάτε το TikTok.

Πηγή: unboxholics.com

What's your reaction?

Related Posts

1 of 5

Leave A Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *