ΕΞΥΠΝΑ TRICKSΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΣΤΙΚΑΧΑΡΟΥΜΕΝΑ

Το TikTok λαμβάνει μέτρα για να μη βρεθεί εκτός ευρωπαϊκής αγοράς  

Η αυξανόμενη πίεση στο TikTok, τόσο σε ΗΠΑ όσο και σε Ευρωπαϊκή Ένωση και η απαγόρευση της εφαρμογής σε κρατικά τηλέφωνα, οδήγησε τη δημοφιλή social media πλατφόρμα στη λήψη άμεσων μέτρων.

Το TikTok ανακοίνωσε λοιπόν πως θα ξεκινήσει να αποθηκεύει τα δεδομένα των Ευρωπαίων χρηστών σε φυσική τοποθεσία εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με τη μεταφορά των δεδομένων να συνεχίζεται και μέσα στο 2024.

Η εταιρία επιβεβαίωσε πως θα ανοίξει σύντομα ένα δεύτερο data center στην Ιρλανδία και ένα ακόμα στην περιοχή Hamar της Νορβηγίας. Αυτά τα data centers όπου θα αποθηκεύονται τα δεδομένα των Ευρωπαίων χρηστών, θα τα χειρίζεται ένα τρίτο μέλος του οποίο η ονομασία δεν έχει ακόμα αποκαλυφθεί.

Είμαστε μία εταιρία που υποστηρίζει τη συμμόρφωση με τους νόμους. Πείτε μας ποια είναι τα προβλήματα και ας εργαστούμε μαζί για τις λύσεις. Αυτή είναι η προσέγγισή μας και με τις ΗΠΑ, αυτή είναι η προσέγγισή μας παντού. Η προσέγγισή μας είναι πολύ ανοιχτή σε κυβερνήσεις, θεσμούς και ειδικούς για να μας δώσουν τις συμβουλές τους για το πώς μπορούμε να το κάνουμε αυτό ακόμα πιο αποτελεσματικά. – Theo Bertram, Αντιπρόεδρος κρατικών σχέσεων και δημόσιας πολιτικής του TikTok

Πηγή: Unboxholics.com

What's your reaction?

Related Posts

1 of 7

Leave A Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *