ΕΞΥΠΝΑ TRICKSΠΑΡΑΞΕΝΑΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ

Το TikTok φέρνει 20λεπτα videos επί πληρωμή  

Το TikTok ανακοίνωσε ένα νέο πρόγραμμα το οποίο ονομάζει Series, επιτρέποντας στους δημιουργούς περιεχομένου να ανεβάζουν videos που έχουν διάρκεια έως και 20 λεπτά. Τα videos αυτά θα είναι πίσω από ένα paywall για να φέρει περισσότερα έσοδα τους creators.

Πρακτικά, τα videos θα προσφέρονται προς αγορά στον τελικό χρήστη. Οι δημιουργοί θα μπορούν να δημιουργούν μία συλλογή από αυτά τα videos με όριο τα 80 videos, ενώ θα μπορούν οι ίδιοι τους να ορίζουν την τιμή αγοράς, η οποία μπορεί να κυμαίνεται από $1 έως $190. Οι χρήστες, αφού αγοράσουν την πρόσβαση στο video, θα μπορούν να το παρακολουθούν μέσω απευθείας video link ή από τη σελίδα προφίλ του δημιουργού.

Ο τύπος του paywall μπορεί να θυμίζει OnlyFans ή Patreon, ωστόσο το TikTok τονίζει πως οι κανονισμοί περιεχομένου δεν αλλάζουν. Τα paywalls είναι ήδη διαθέσιμα για επιλεγμένους creators προς το παρόν, με ολοένα και περισσότεροι να προστίθενται στους επόμενους μήνες.

Αξίζει να σημειωθεί πως το TikTok δεν ανέφερε το ποσοστό που θα παίρνει από τα έσοδα των creators. Για αρχή πάντως, θα τους αφήσει να κρατήσουν όλα τα έσοδα μείον τα έξοδα επεξεργασίας και app store.

Πηγή: unboxholics.com

What's your reaction?

Related Posts

1 of 9

Leave A Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *